• 1 CUADROS DE UNA EXPOSICIÓN
    Próxima publicación. Más info: info@gtemusica.com
Teléfono.
966152355
Email de contacto.
info@gtemusica.com

 
 

FERRÉ, Alberto - GARRIDO, Raül
FERRÉ, Alberto - GARRIDO, Raül
ALBERTO FERRÉ PAGEO:
Neix el 1991 a la Sénia. El 1999 comença els estudis de trompa a l'escola de música de l'Agrupació Musical Senienca, amb el professor Lluís Baiges. El 2009 es trasllada a Tarragona per exercir els seus estudis universitaris i continuar els estudis musicals. El 2013 es gradua en Llengua i Literatura Catalanes, per la Universitat Rovira i Virgili. Ha cursat el Grau Professional amb l'especialitat de trompa al Conservatori de Música de Grau Professional de la Diputació de Tarragona, amb el professor Raül Garrido. El 2014, juntament amb ell, publica el primer volum del mètode de trompa per a alumnes de Grau Elemental El Petit Trompista. El 2017 obté el títol del Màster de Professorat de Secundària per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha realitzat diversos cursos de direcció de banda amb directors de gran renom, com ara el valencià José Rafael Pascual Vilaplana o l'alemany Toni Scholl.
Actualment exerceix de professor de Català a l'Institut Bisbe Berenguer de l'Hospitalet de Llobregat i de professor de trompa a l'Associació Escola de Música de la Sénia. És també membre de la banda de música de l'Agrupació Musical Senienca.


RAÜL GARRIDO CISCAR.
Neix en 1972 a La Llosa de Ranes, estudia als conservatoris de Carcaixent i València on obté el Títol Superior de trompa, posteriorment amplia els seus estudis al CSMM de Barcelona, al Sweelinck Conservatorium d’Amsterdam i després a l’ESMUC (Barcelona). Ha treballat amb els professors: Honorio Muñoz, Ab Koster, Javier Bonet, Ramón Cueves, Nury Guarnaschelli, David Lee, Vicente Zarzo, David Thompson, Wolfgang Gaag, Will Sanders…
Ha format part de l’Orquestra de la Universitat de Valencia, JONC, Orq. Simfònica del Vallés i Camerata XXI com a trompa solista i ha col·laborat amb l’Orquesta Simfónica de Madrid, Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orq. Nacional de Cambra d’Andorra, Orquestra de Catalongne(França), Orquestra “Julià Carbonell” de les Terres de Lleida, Grup Instrumental Barcelona 216, Banda Municipal de Barcelona...
Ha estat professor de trompa als conservatoris de: Sabadell, Reus i Tortosa.
Ha estrenat diverses obres per a trompa sola: “Da Caccia”de Manel Ribera, “Monòleg d’estiu”de Xavier Boliart i “Paraules de coure”(trompa i orq.) de Marc Timón.
Actualment és membre de la Orq. Camera Musicae, quintet de metall forumbrass i professor de trompa al conservatori de la Diputació de Tarragona.

 

 

 

Obras del autor.

Trompa
FERRÉ, Alberto - GARRIDO, Raül
Trompa
FERRÉ, Alberto - GARRIDO, Raül