• 1 CUADROS DE UNA EXPOSICIÓN
    Próxima publicación. Más info: info@gtemusica.com
Teléfono.
966152355
Email de contacto.
info@gtemusica.com

 
 

TERRA I SOMNIS
TERRA I SOMNIS
Ref: C-01017
Aquesta obra, per a dolçaina en Sol i piano, és un intent d’explorar quasi totes les possibilitats interpretatives que es poden dur a terme amb la dolçaina.
A més, el que pretén aquesta obra és mostrar una sonoritat “màgica, de somnis”, ja que està creada a partir de música i escales modals. Una música modal que hi és constantment en moviment amb alguna cadència i modulació sonorament interessant, trencadora, que pretén fer pensar on hi és l’espectador, si a terra o somiant.
La finalitat d’aquesta obra no és altra que pedagògica/didàctica per a l’instrument, ja que (jo mateix) com a intèrpret d’aquest instrument he trobat la necessitat d’introduir tècniques interpretatives característiques d’aquest instrument com el glissando, el trino entre Mi natural agut i Fa natural (on a través de certes posicions es pot fer) , el re bemoll greu (possible amb l’ajuda d’embocadura), etc.
L’obra està basada en una història fictícia de l’amor i el desamor d’una parella. En ella he intentat reflectir sentiments d’alegria, ràbia, tristesa, desesperació, soledat i esperança.
És necessari crear més repertori per a aquesta formació (piano i dolçaina), ja que el que tenim és escàs, i bona forma d’aconseguir-ho és amb aquest tipus d’iniciatives amb concursos.
S’ha realitzat un videoclip de l’obra a l’estudi de gravació d’ESMUC el novembre de 2018, amb David Valera Ruiz, a la dolçaina, i Adrián Ferrer López, al piano; enregistrada i mesclada pel sonòleg Adrià Serrano Chalé, i filmada per Àngel Pérez Ortega.
El videoclip es troba a les xarxes socials com YouTube, Facebook, o a la pàgina web del compositor: www.davidvalera.es. A la web també podreu descarregar un karaoke per a la dolçaina, que es tracta de la pista original del piano del videoclip.

Dolçaina y piano
Duración: 7:00min.

Escucha extractos de la obra.

Seleccionar una opción de compra:

Precio Partitura y partes A4: 12€.

Cantidad: